Last minute Rhodos Stad

Een last minute naar Rhodos stad is een echte aanrader, als u onverwachts heeft besloten om toch nog even op vakantie te gaan? Rhodos stad is namelijk een unieke vakantiebestemming. Deze stad wordt gezien als een van de allermooiste steden in het Middellandse Zeegebied. Door te kiezen voor een last minute Rhodos stad kunt u genieten van een heerlijke vakantie. U vindt hier namelijk alles wat u zoekt in een vakantie. Zon, zee en strand, leuke winkeltjes, gezellige restaurants, een mooie haven en heel veel uitgaansgelegenheden. Ook bieden deze stad en het eiland zelf u tal van mogelijkheden.

Snel een last minute Rhodos stad gevonden


Wanneer u op het internet op zoek gaat naar een last minute Rhodos stad, dan zult u er hier heel veel vinden. Het is dus niet zo moeilijk om snel een last minute Rhodos stad te vinden. Als u van plan bent om te kiezen voor een last minute Rhodos stad, dan is het ook een tip om heel goed op de aanbiedingen te letten bij de reisbureaus. Heel vaak hebben zij aan het begin of het eind van het seizoen leuke aanbiedingen voor een last minute naar Rhodos stad. Als u heeft gekozen voor een voordelige last minute Rhodos stad, dan vliegt u hier naar toe. Dit kan onder meer vanaf Schiphol. De vliegreis duurt vanaf Schiphol ongeveer 3 uur en 45 minuten. Niet zo heel lang dus. Door te kiezen voor een last minute naar Rhodos stad, vliegt u dus in een redelijk korte tijd naar een heerlijke vakantiebestemming.

Een zeer bijzondere stad

Als u een last minute Rhodos stad boekt, verblijft u in een zeer bijzondere stad. Rhodos stad is namelijk te verdelen in twee gedeeltes, het nieuwe en het oude middeleeuwse gedeelte. In het nieuwe gedeelte vindt u veel moderne gebouwen, winkels en eetgelegenheden. Het oude gedeelte is werkelijk prachtig om te zien. Terwijl u hier over de smalle straatjes loopt, waant u zich echt nog in vroegere tijden. Deze oude stad wordt al meer dan 2400 jaar bewoond en wordt omringd door stadsmuren. Deze kunt u bezichtigen.

Antieke stad en Lindos


Als u een last minute Rhodos stad heeft geboekt, dan is het de moeite waarde om de antieke stad van Rhodos te bezichtigen. U vindt hier onder meer een tempel, theater en een stadion. Vanaf de tempel heeft u een prachtig uitzicht. Een andere aanrader is, als u een last minute Rhodos stad heeft geboekt, om de oude stad Lindos te bezoeken. Deze plaats is drieduizend jaar oud en ligt op ongeveer 50 kilometer afstand van Rhodos stad. U kunt hier veel opgravingen bezichtigen, zoals de tempel van Lindia Athena uit het jaar 550 voor Christus of de kerk van Panaghia uit de veertiende eeuw.

Twee landen in één vakantie

Ook kunt u door een last minute Rhodos stad te boeken twee landen bezichtigen, tijdens één vakantie. Zo kunt u vanaf de haven met de boot een dagtrip maken naar Marmaris in Turkije. Verder kunt u, door te kiezen voor een last minute Rhodos stad, ook andere Griekse eilanden bezoeken. Zo kunt u vanaf de haven een boottocht maken naar het eilandje Symi. Dit is werkelijk een Grieks juweeltje. U vindt hier een schilderachtige haven, traditionele Griekse huisje en een dorp.